Behandelingen

Shiatsu

Shiatsu is een drukpuntmassage. Mijn mijn duimen en handen geef ik druk op de spieren. Op deze manier breng ik de spieren uit balans waarbij ik ze dwing om een nieuwe, juiste balans te vinden. Spieren hebben een geheugen. Tenzij de klachten er nog maar een paar dagen zijn, zijn er meerdere behandelingen nodig om de spieren een nieuwe balans aan te leren. Een shiatsu-prikkel werkt 8 dagen door. Hierdoor mag de behandeling maximaal 1 keer per week plaats vinden.

Emmett Therapie

Sinds 10 januari 2018 ben ik Emmett Therapeut. 

Bij deze techniek wordt met de facia gewerkt. De facia is een vlies, dat om de spieren, botten, organen, bloedvaten, zenuwbanen, enz ligt. Zie dit vlies als een spinnenweb. Al deze vliezen staan met elkaar in verbinding en als 1 vlies strak wordt getrokken, dan komt er dus ook meer spanning op de andere vliezen te staan. 


Met behulp van de Emmett Techniek kan ik dit vlies laten ontspannen. Dit is een zeer zachte methode waarbij het vaak amper voelbaar is dat ik aan het behandelen ben. De resultaten zijn echter spectaculair!


De behandelruimte

Mijn behandelruimte bevind zich boven in mijn huis. U kunt hier alleen via een trap komen. Indien u moeite hebt met trap lopen, dan is het mogelijk dat ik bij u thuis kom om de behandeling te geven.


Klachten

Uiteraard hoop ik dat u tevreden bent over de behandelingen. Voor iedere nieuwe behandeling overleg ik met u hoe u de vorige behandeling hebt ervaren, welke klachten u op dit moment nog hebt en stel in overleg met u een nieuwe behandeling voor.

Maar mocht u toch een klacht over de behandelingen hebben en wij komen hier samen niet uit, dan kunt u terecht bij de klachtenfunctionaris die is verbonden aan de NVST.